Simroz.org
ستون آزاد

محمود صالحی در نگاه فعالین

کمیته دفاع از محمود صالحی در اطلاعیه شماره 7 خود از وخامت شرایط جسمی محمود صالحی، فعال کارگری خبر داد. 
بنابه این گزارش، محمود صالحی بعلت تشدید بیماری قلبی همچنان در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان سقز بستری است. بنا به اظهارنظر پزشک معالج، قلب ایشان بشدت ضعیف و برای مداوا باید به یکی از بیمارستانهای تهران، تبریز و یا ارومیه منتقل شود. کمیته دفاع از محمود صالحی تاکید کرده است، عدم توجه به این خواست و بازگرداندن محمود به زندان و یا تحت فشار قرار دادنش بهر بهانه ایی در حالیکه ماموران زندان سقز بجای احساس مسئولیت ایشان را مورد حمله قرار می دهند، معنای جزء صدور حکم مرگ برای ایشان نیست. در همین حال، خانواده محمود صالحی نیز در یک گفتگوی خبری در ارتباط با وضعیت جسمی نامبرده ابراز نگرانی کردند. همزمان عفو بین الملل نیز با ابراز نگرانی از وضعیت این زندانی خواستار آزادی او شد. این نهاد حقوق بشری استفاده از دستبند و پابند در زمان حضور محمود صالحی بر تخت بیمارستان را غیرقابل قبول دانست.

اعتراض کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های کارگری به سرکوب فعالین کارگری در ایران 

دبیرکل کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری با ارسال نامه ای به علی خامنه ای رهبر حکومت ایران از وضعیت جسمانی محمود صالحی عمیقا ابراز نگرانی کرده است.

دبیرکل کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری روز سه‌شنبه ۱۶ آبان به علی خامنه ای نامه نوشته و از ادامه برخورد با تشکل‌های مستقل کارگری و فعالان کارگری در ایران انتقاد کرده است.

خانم شارون بارو در نامه خود به آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به بازداشت محمود صالحی، فعال کارگری در سقز، از سوی نیروهای لباس شخصی عمیقا از وضعیت جسمانی او ابراز نگرانی کرد. بر اساس گزارش ها،‌ این فعال کارگری که در دادگاه تجدیدنظر به یک سال زندان محکوم شده است،‌ از بیماری‌های متعددی رنج می‌برد.
صالحی که به طور رسمی اعلام کرده که در سال ۹۴ کلیه های خود را در بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج از دست داده است، ‌از بیماری قلبی و دیابت هم رنج می برد و سارمند صالحی، فرزندش، پیشتر ‌اعلام کرده بود که پدرش‌ در سال جاری دو بار تحت عمل جراحی قلب قرار گرفته است.
محمود صالحی روز ۱۲ آبان به دلیل ناراحتی شدید قلبش به درمانگاه زندان سقز و سپس به بیمارستان «امام خمینی» ‌این شهر اعزام و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد. این فعال کارگری تا روز سه شنبه در بیمارستان بستری بود و علاوه بر اینکه سه مامور زندان سقز مراقبش هستند، ‌پای او به تخت بسته شده است.

دبیرکل کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری در نامه خود همچنین تاکید کرد که محمود صالحی نباید به زندان بازگردانده شود و تمامی اتهام‌های وارد شده به او باید لغو شوند.

خانم بارو در بخش دیگری از نامه‌اش اشاره کرد که برخورد با ابراهیم مددی و داوود رضوی، ‌دو عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوس‌رانی تهران و حومه،‌ ادامه دارد. این سندیکا اخیرا اعلام کرد که ابراهیم مددی برای گذراندن دوره ۵ سال و سه ماه حبس خود احضار شده و دادگاه تجدیدنظر ابراهیم رضوی نیز برگزار شده است. داوود رضوی پیشتر به پنج سال زندان محکوم شده است.

شارون بارو در بخش از نامه خود همچنین نوشت که کمیته آزادی تشکل‌ها، ‌وابسته به سازمان بین‌المللی کار،‌ اخیرا از مقام‌های جمهوری اسلامی ایران خواسته بود تا آزادی فعالیت تشکل‌های کارگری را به رسمیت بشناسند و فعالان کارگری محکوم به زندان نشوند.

“محمود صالحی” تا روز 16 آبانماه به دلیل وضعیت وخیم جسمی اش کماکان در بیمارستان بستری بود.
دکتر معالج نامبرده درباره آخرین وضعیت محمود صالحی گفت: وی باید هر چه زودتر به یکی از شهرهای تهران یا تبریز منتقل شود تا بدلیل ضعیف شدن پومپاژ قلبش برایش باطری بگذارند. همچنین پزشکی قانونی رژیم نیز تائید کرده و بطور کتبی اعلام داشته که حبس برایشان خطرناک است و نباید در زندان بماند. دکترها درباره وضعیت پیش آمده برای محمود صالحی در زندان گفتند: وی دچارحمله قلبی شده است. گفتنی است نامبرده در حالی به بیمارستان منتقل شده که تحت نظر سه مامور دولتى قرار داشته و همجنین پاهایش با زنجیر به تخت بسته شده است .

طبق اطلاعیه شماره ۶ کمیته دفاع از محمود صالحی، روز سه شنبه ۱۶ آبان ماه در حالیکه محمود صالحی از بخش دیالیز به بخش قلب منتقل می شد، مورد حمله ماموران رژیم قرار گرفت.
ماموران رژیم به این بهانه محمود را مورد حمله قرار داده بودند که چند نفر از اقوامش به دیدن ایشان رفته بودند. درگیری لفظی و هجوم ماموران به ایشان فشارخون این فعال کارگری را بالا برد، بطوریکه چند ساعت بر روی تخت بیمارستان بی حال شد. کمیته دفاع از محمود صالحی در پایان اطلاعیه خود، این تعرض ماموران را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط این فعال کارگری از زندان و پایان دادن به فشارهای جسمی و روحی علیه وی شد.

Related posts

جنبش عمامه پرانی

Sosialism Imroz

فقر بی حد و مرز در یک کشور بسیار ثروتمند

Sosialism Imroz

ایران برای کارگران جهنمی بیش نیست

Sosialism Imroz

Leave a Comment